30 ianuarie 2019

Amazing days in Dubai


De multe ori am vizitat Dubaiul, şi niciodată nu m-am gândit să scriu despre el, despre locurile pe care le-am vizitat, şi despre locurile în care nu au fost descoperite încă de mine, dar aşteaptă să să fie descoperite. După părerea mea, mai este ce să vezi în Dubai şi UAE.
Dar voi începe cu cea mai recentă călătorie pe care am avut anul trecut  la început de luna Decembrie 2015 cu familia mea, la număr de 10 persoane.
Sincer pentru o asfel de călătorie trebuie să ai pregătit un buget bunicel, pentru a plăti pentru cazare, mâncare şi pentru cheltuieli de zi cu zi. Noroc că noi am avut unde să stăm şi nu a trebuit să stăm pe la hoteluri, că ne-ar ieşi mais scump.

La început de luna Decembrie anului trecut, am petrecut cu familia, cele mai frumoase 4 zile în Dubai. Prima dată când am fost în Dubai, a fost un vis să călătoresc în Emiratele Arabei Unite, şi încă aceste vis nu s-a terminat, încă continuă. Visul nu se mai termină, se începe cu ceva nou şi interesant, cu personaje noi şi cu locuri magnifice care poţi să le vizitezi oricând.

Dacă vrei să vezitezi şi să te distrezi, îţi recomand multe parcuri de distracţie, dar şi locuri în care nu am fost niciodată, dar aş vrea să le văd numai decât.


 Prima zi în Dubai. 2 Decembrie 2015. După o noapte obositoare şi cu un drum lung spre Dubai, începe  ziua cu o călătorie  a cunoaşterii prin muzeu.













Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu