8 martie 2013

Noaptea Cărţilor Deschise la Librăria Cartier


Pe data de 6 martie 2013, de la ora 9:00 până la ora 23:00, la Librăria Cartier a lansat Noaptea Cărților Deschise, ce au avut loc lansări de carte, maratoane poetice deschise și sesiune de autografe. Evenimentul s-a deschis de la ora 18:15 cu o lansare de carte a lui Pierre Legueltel cu volumul "Zadarnic rozariul." Au fost prezentate fragmente din Foosbook, "Iepurii nu mor" de Savastie Baștovoi, "Nekretitaniu" de Planeta Moldova. Fragmente din Spectacolul Cercul de lectură de la Liceul Spiru Haret, Ora de tras cărții cu Cheianu& Durbală.
La maratonul poetic au participat scriitori tineri și contemporani în poezie și literatură: Vitalie Romanciuc, Arcadie Suceveanu, Teo Chiriac, Nicoae Popa, Maria Șleahtițchi, Grigorie Chiper, Dumitru Crudu, Moni Stănilă, Alexandru Vakulovski, Alexandru Cosmescu, Ion Buzu, Anatol Grosu, Aurelia Borzin, Irina Nechit, Leo Bordeianu, Nicolae Spătaru, Emil Galaicu-Păun, Zina Bivol și alți tineri scriitori.
Au fost acordat premii librăriilor Cartier "Omul de cuvânt", Gala Reviste Literare "Confort," "Sud Est," "Semn," "Clipa" și "Punkt." Au fost recomandate cărți pentru lectură. Iar spre final au fost pauze muzicale cu Valy Bogheanu. A fost seara ușilor deschise interesante ce s-a meritat evenimentul.

























Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu