22 ianuarie 2011

Necunvintatoarele

 Poate si voi aveti animalute prin jurul vostru ce ii iubiti si aveti grija de ei, si animalul vostru va rasplateste cu iubirea si protectia lor. Asa cum necuvintatoarele fac parte din natura ca si noi, au o influenta mare in dezvoltarea si cresterea noastra ca fiinte umane rationale.
Facem parte din aceste univers si din natura.
 Animalele simt, sunt destepte, intelepte ca si oameni de aceea trebuie sa avem grija de ele si sa le iubim, pentru a fi in echilibru cu natura si sa nu distrugem nimica ce ne-a lasat Dumnezeu pe fata pamantului.
Ma doare sufletul cand vad o pisica este chinuita si pana la urma este ucisa sau un caine este fugarit si batut de propiul stapan sau calul chinuit, lovit si tinut flamand, cel mai revoltator lucru care poate face omul fata de animal.
 Dar daca ne-am pune in locul lor, pentru un minut, sa vedem ce simt ele si cum le doare oare? Oare omul nu s-ar intoarce cu fata la necuvintatoare?
 Vroiam de mult sa scriu despre animalute ca am citit nu de mult un articol intr-o revista care o citesc foarte des. Articolul acela este despre O femeie vorbeste cu animalele, sa scriu despre acest articol care ma impresionat foarte mult.
  Uneori oameni nu mai au timp sa se uite si in jurul lor pentru ca sunt preocupati de viata lor si de grijile cotidiene, dar ei cel mai mult de pierdut, in viata se intampla lucruri fumoase care ar trebui sa ne bucuram si sa invatam de la natura si in special de la animale.
Animalele din jurul nostru ne invata cate ceva ca exemplu: lectia prieteniei, a smereniei a bunatati si a intelepciunii. Suntem saraci ca sa vedem lucrurile frumoase in jurul nostru.
Pe deasupra s-a descoperit ca animalele intelegente au calitati psihologice care le depasesc pe-ale noastre.
"Un exemplu foarte bun este ca prin comportamentul animalelor, oamenii sunt interpelati de catre acestea  pentru a-ai face sa se schimbe. Ele stiu foarte multe lucruri despre care noi nu avem idee. Ele sunt capabile  sa simta producerea unor catastrofe cu mult timp inainte.
Pisicile simt lumea elfilor. De multe ori, animalele le salveaza viata oamenilor sau ii pun pe drumul cel bun.  Cand cineva traieste, de exemplu intr-o stare de stres permanent, animalele simt, pentru ca sunt hipersensibile. Ele capteaza starile noastre emotionale si ne pot incuraja. Un caine ne poate scoate din cea mai profunda tristete sau singuratate,chemandu-ne la joaca. Sufletul animalului este legat de fericire si de dragoste. Din pacate, de multe ori le facem sa sufere, ba chiar sa se imbolnaveasca. Vacile sunt un exemplu foarte bun in acest sens. Noi le taiem coarnele, in timp ce ele le folosesc pentru a capta energia din jur. Din cele mai multe ori actionam in forta fata de un animal. Animalul devine vectorul nostru." Christine-Laure Amiache, preluat din Formula As din iulie 2010 autorul Andrei Cheran.
Cand eram la facultate la un curs de al nostru un profesor ne-a spus ca persoanele care vorbesc cu animalele si plantele sunt persoane speciale, in momentul acela ma-m simtit si eu. Pentru ca si eu am un Pisoi mare si o catelusa am grija enorm de ele,le dau de mancare si le dau apa. Le iubesc enorm de mult animalele.
Tot in articolul acesta, am aflat ca si animalele au ingerul lor, ca si noi. Stiam ca si animalele au ingerul lor, dar nu stiam cum il cheama de fapt.
"Pentru a comunica cu necuvintatoarele trebuie sa ne deschidem inima. Atata timp cat suntem doar pe plan mental, nu putem sa le ascultam si nu putem sa le intelegem. In schimb, daca ne deschidem sufletul, totul este posibil. La inceput, trebuie sa il intrebam pe animal daca este de acord sa comunice cu noi. Putem sai cerem un semn. Dar pentru asta trebuie sa stim  sa ascultam, nu pe plan mental si mai ales trebuie nu sa controlam, ci sa primim.
 Toata lumea ar putea comunica cu animalul daca ar practica meditatia. Cu ochii inchisi, concentrandu-se, respirand prin stomac, concentrand-si radacinile la Terra. Nu trebuie sa ezitam sa le cerem ajutorul  ghizilor nostri. Exista un inger care se ocupa de lumea animala, pe nume Omael. Acesta este ingerul ce se ocupa de animalutele noastre de pe pamant." 
Noi insa trebuie sa avem grija de necuvintatoarele noastre de pe pamant sa traim impreuna, pentru ca lumea animala are nevoie de a fi recunoscuta drept ceea ce este, adica insotitoare a oamenilor. Acesta este un lucru fundamental. Trebuie neaparat sa devenim mai constienti de aceste alte lumi de care suntem legati.
Omul se crede superior animalelor. Inrealitate, toata lumile sunt legate vibratoriu prin dragoste. Daca nu punem dragoste in gesturile pe care le facem fata de palnte, de animale, ba chiar si de pietre, inchidem o parte din noi.
 Pot sa zic sunt deacord cu doamna psiholog despre dragoste, bunul D-zeu ne-a dat dragoste ca sa iubim si sa fim iubiti de cei din jur dar si de animalele.








Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu