5 noiembrie 2011

Impresii frumoase la ANIM' EST

Festivalul international de film de animatie, a fost si la Chsinau pe 3-6 noiembrie, la Odeon.
Pe 3 noiembrie, s-a inceput cu deschiderea anim'est cu Crulic -drumul spre dincolo. O productie Romania- Polonia. Inspirat din viata reala a lui Claudiu Crulic.
Vreau sa fac o scurta prezenta a anim' est dupa programul ce l-am cumparat. Nu am fost la toate desenele animate, am fost doar la cel de sambata "Best of anim'est 2011".
Insa la cel de vineri cred ca a meritat de privit.Din spusele celor care au vizitat vineri au spus ca au fost interesante. A derulat pe ecranul Odeonului : Competitie romaneasca 2011, Best of anim"est 2010, Persepolis, Iluzionistul. productie Franceza, Maria Britanie.
Cel de sambata care a derulat mai devreme Programul  GOPO o serie de desene animate a lui Ion Popescu de scurt metraje.
La cele la care am fost erau interesante, inspirate din viata, plin de umor ironic, cu multe mesaje care uneori te punea pe ganduri. A fost o seara interesanta. A meritat cei 30 de lei pe care i-am dat. Cel romanesc care a difuzat in seara asta The Scream o productie romaneasca in Regia lui Sebastian Cosor si scenariul Sebastian Cosor, Cosmin Sirbulescu.
Mai tarziu ce sa terminat Best of anim'est, s-a inceput cu un alt desen animat "Sunt un mic tecalos", productie americana. Noaptea incepe cu "Creepy Animation Night"(Noaptea animatiilor bizare).
Pentru duminica este lasat pentru productie animatii moldovenesti. Pe urmeaza Competitii videoclip& advertisting 1 si 2 si la sfarsit cu desenul animat 9. Cu acest desen animat se incheie seara de anim'est 2011 la Chisinau. Cei care au vizionat desenele animate, au avut ce sa vad pe parcursul a 4 zile de desene animate. Au ramas impresionati de ce au vazut. A fost un program foarte interesant care a meritat toti bani!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu