1 martie 2011

Jurnalul Atelierul "Vlad Ioviţă"

Pe data de 25 februarie 2011, s-a ţinut Atelierul "Vlad Ioviţă", la Biblioteca Municipală "Haşdeu", au venit aceleaşi persoane care vin deobicei la atelier. Dumitru Crudu ne-a dat un exerciţiu foarte interesant, fiecare din noi să citim un fragment din Jurnalul lui Witold Gombrowicz, ca la urmă să ne spunem impresiile despre cartea lui.
Mai târziu, am trecut la poeziile lui Kavafis "Lumea de dincolo". Mi s-a părut o idee foarte bună, pentru că citim şi poezii interesante. Am citit mai multe poezii de-ale lui, dar ne-am oprit la poezia Taranteni Petreceau. Pe această poezie sa discutat mult, fiecare şi-a dat cu părerea. Natalia Graur a venit cu o versiune de a ei. A fost foarte aproape de textul Nataliei. Interpretara ei, a fost mai potrivită.
A rămas ca sâmbăta viitoare să citească Cristi Măruţă. După terminarea atelierului ne-a dus cu toţi la Gălbenuş să continuăm discuţia noastră. Impresia despre atelier a fost bună, dar se putea şi mai bună, dar speram ca sâmbăta viitoare să fie mai bună.







 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu